Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh
Kiyoh
0
Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh

Wilgermain Passion Victim 100ML edp

Productomschrijving
Wilgermain biedt een reeks van zes tijdloze geuren met een eigentijdse uitstraling en een wereldwijde aantrekkingskracht. Wanneer je op zoek bent naar een passende geur, ongeacht je levensstijl, vindt je hier een begin en een einde.De composities zijn heldere maar intieme composities die uniek en onverwacht zijn, maar toch gemakkelijk te begrijpen...

Wilgermain biedt een reeks van zes tijdloze geuren met een eigentijdse uitstraling en een wereldwijde aantrekkingskracht. Wanneer je op zoek bent naar een passende geur, ongeacht je levensstijl, vindt je hier een begin en een einde.

De composities zijn heldere maar intieme composities die uniek en onverwacht zijn, maar toch gemakkelijk te begrijpen. Ze hebben allemaal een aantal gemeenschappelijke kenmerken: meesterlijke menging, hightech precisie, een nog hoger olfactieve esthetiek en een perfect gekalibreerde geurboodschap.

Wilgermain is een luxe parfumhuis dat is opgericht met het doel om aan veel verschillende levensstijlen te voldoen, van die van de meest veeleisende geurliefhebber tot die van het individu dat voor het eerst een kwaliteitsgeur koopt, aangezien het een zorgvuldig samengestelde collectie uitzonderlijke geuren biedt.

Top noten:
Hart noten:
Basis noten:

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Wilgermain Passion victim 100ML edp
WilgermainPassion victim 100ML edp
Niet op voorraad
180,00