Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh
Kiyoh
0
Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh
Notice textNotice text mobileLees meer

Retourneren

Ruilen of retourneren

Niet tevreden over je product? Wil je een product ruilen voor een andere maat of je hele bestelling retourneren? Volg de stappen:

Stappen voor retour

1. Meld je retour binnen 5 dagen aan via ons emailadres [email protected] of stuur een whatsappje naar 0631555114 met de reden van retour.

2. Zorg dat het artikel weer netjes terug in de doos ligt, zoals bij het ontvangst. Het product dient onbeschadigd geretourneerd te worden.

3. Stuur het pakket binnen 14 dagen (inclusief 5 dagen van aangeven retour) terug nadat je een bevestiging van ons hebt ontvangen per mail. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. 

*Voor ruilingen mag je per mail of whatsapp contact met ons opnemen zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Retouradres
Sorella
De Zijl 3
9101ML Dokkum

 

Informatie over betaling
Het bedrag wat retour is gekomen wordt zo snel mogelijk naar je teruggestort. Het kan een aantal werkdagen duren voordat het zichtbaar is op je rekening. 

Voorwaarden

Het is belangrijk dat het artikel in goede conditie is. Dit houdt in dat het niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen is en dat alle labels of etiketten nog op/aan het artikel zitten. De retourtermijn van 14 dagen gaat in op het moment dat het pakket bij je is afgeleverd.

Wij kunnen een waardevermindering in rekening brengen, indien het artikel/de artikelen niet in goede conditie wordt/worden geretourneerd. Dit is het geval wanneer artikelen beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn of labels of etiketten onnodig zijn verwijderd. Speciaal bestelde producten of producten die op maat zijn vermaakt kunnen niet worden geretourneerd. 

Verwerking van retour

Wanneer het pakket is opgestuurd kan het een aantal werkdagen duren voordat je retour wordt verwerkt. Na ontvangst wordt iedere retour gecontroleerd. Wanneer de retour binnen het termijn onbeschadigd is geretourneerd ontvang je per mail en creditnota. Wij geven de betrokken instanties opdracht tot het terugstorten van het bedrag wat is geretourneerd. 

Wanneer het artikel beschadigd is of blijkt dat het gedragen is kunnen wij hiervoor waardevermindering in rekening brengen. Indien je met Klarna hebt betaald geven we Klarna opdracht tot het aanpassen van jouw factuur.

Terugbetaling

Je krijgt het volledige aankoopbedrag van jouw online bestelling zo spoedig mogelijk, doorgaans binnen een week, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terug. Afhankelijk van de bank- of creditcard instantie kan het tot 5 werkdagen duren voordat je het bedrag daadwerkelijk weer op jouw creditcard-/bankrekening hebt staan. In het geval je met Klarna hebt betaald, worden de geretourneerde artikelen van de factuur afgetrokken en teruggestort onder vermelding van Klarna.

Account block title

Account block text

For all other questions

Call us

Text call us

0519220024

E-mail

Email us

Email link text

Social media

Socials

9,6Review LogoWij scoren een 9,6 op Kiyoh

Fashion & perfume boutique

De Zijl 3
9101ML Dokkum
Nederland Bekijk op Google Maps