Fashion & perfume boutique in Dokkum
WhatsApp klantenservice & advies
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh
Kiyoh
0
Fashion & perfume boutique in Dokkum
WhatsApp klantenservice & advies
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh

Leng Ling Munich No9 Wunderwind

Productomschrijving
Ursula en Christian Lengling hebben een bijzondere lijn nicheparfum gecreerd waar zoveel liefde en passie in zit. Wij hebben deze lijn zelf ontdekt in één van onze stedentrips in Italie. Wij nemen je graag mee in de wereld van Leng Ling..  Iedere geur slaagt erin om spannende contrasten. een Leng en een Ling, op harmonieuze wijze te verenigen e...

Ursula en Christian Lengling hebben een bijzondere lijn nicheparfum gecreerd waar zoveel liefde en passie in zit. Wij hebben deze lijn zelf ontdekt in één van onze stedentrips in Italie. Wij nemen je graag mee in de wereld van Leng Ling.. 

Iedere geur slaagt erin om spannende contrasten. een Leng en een Ling, op harmonieuze wijze te verenigen en het juiste evenwicht te vinden. 


Leng: Absolue van naalden van pijnbomen, honing, rozemarijn, absolue van tijm, wierook
Ling: Zeebries geurakkoord, citroen, muskus, watermeloen, bloemige geurnoten

Een krachtige en zinnelijke compositie van noten is wonderbaarlijk opwekkend, als een wandeling in een pijnboombos. De kruidige, friss egeur van de naalden en mediterane kruiden wordt verenigd met de warme bries van de nabijgelegen zee. Honing en zachte muskus zijn een streling voor de ziel en de levendigheid. 

 

 

 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed