Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh
Kiyoh
0
Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh

Baobab collections My first Baobab Cities St Tropez

Productomschrijving
Het is tijd voor een ijsje. De geurkaars uit de Baobab-collectie Saint Tropez is versierd met een veelkleurige en gouden zeefdruk die de daken van dorpshuizen laat zien en een eerbetoon is aan de mythische klokkentoren. De geur Saint Tropez is samengesteld uit munt, zwarte bes. De gastronomische geur van munt en zwarte bes voert u naar de dorpshav...

Het is tijd voor een ijsje. De geurkaars uit de Baobab-collectie Saint Tropez is versierd met een veelkleurige en gouden zeefdruk die de daken van dorpshuizen laat zien en een eerbetoon is aan de mythische klokkentoren. De geur Saint Tropez is samengesteld uit munt, zwarte bes.

De gastronomische geur van munt en zwarte bes voert u naar de dorpshaven, waar het tijd is voor een ijsje.

 

De collectie van My first Baobab kleine kaarsen brengt een geurig universum samen met onze trajecten die we al prijzen met onze grote kaarsen. Herinneringen aan Manhattan in april, een wandeling in mei in Parijs, Saint Tropez in augustus, december onder de neonlichten van Ocean Drive, januari met het gezin in Brussel en een reis naar Miami in februari. Zoveel plekken om geurig te ontdekken in met de hand gezeefdrukte glazen met 9-karaats goud en platina-versieringen.

Productspecificaties

SKU
MAX08MCST
EAN
5415198484108

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed