Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh
Kiyoh
0
Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh

Baobab collections Waves Malibu

Productomschrijving
De Malibu is als lichtroze geurkaars in glas gegraveerd met golfpatronen een uniek en verfijnd decoratief object. Waan je aan een de kusten van de Stille Oceaan met hun flamboyante zonsondergangen met deze kaars die de bloemengeur van magnolia met fruitige citrusaccenten verspreidt.De stad Malibu, met een lengte van meer dan 48 kilometer, is de sur...

De Malibu is als lichtroze geurkaars in glas gegraveerd met golfpatronen een uniek en verfijnd decoratief object. Waan je aan een de kusten van de Stille Oceaan met hun flamboyante zonsondergangen met deze kaars die de bloemengeur van magnolia met fruitige citrusaccenten verspreidt.
De stad Malibu, met een lengte van meer dan 48 kilometer, is de surfhoofdstad van de Verenigde Staten. Fijne zandstranden, huizen van beroemdheden, maar ook levendige zonsondergangen maken dit een mythische plek waar de geur van kleurrijke cocktails en zeespray hand in hand gaan.

De bloemige en fruitige accenten van magnoliageur en citrusgeur nemen je mee naar de kust van de Stille Oceaan waar de zonsondergang in brand lijkt te staan.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed