Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh
Kiyoh
0
Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh

Baobab collections Handwash Paris

Productomschrijving
De geparfumeerde wasgel voor de handen Paris kunt u naast een wastafel plaatsen als decoratief object in een badkamer of een gastentoilet. Doorheen de glazen flacon versierd met een zeefdruk van 9 karaat goud is de geparfumeerde, subtiel roze wasgel zichtbaar. Zijn zuiverende textuur schuimt zacht op de handen. Hij hydrateert en beschermt en laat t...

De geparfumeerde wasgel voor de handen Paris kunt u naast een wastafel plaatsen als decoratief object in een badkamer of een gastentoilet. Doorheen de glazen flacon versierd met een zeefdruk van 9 karaat goud is de geparfumeerde, subtiel roze wasgel zichtbaar. Zijn zuiverende textuur schuimt zacht op de handen. Hij hydrateert en beschermt en laat tegelijk een floraal en subtiel geurspoor achter op de huid.

Het florale parfum van de wasgel voor de handen Paris is een lofbetuiging voor delicatesse. De noten van blauweregen, mimosa en linde versterken het frisse effect van de galeniek en parfumeren de huid tegelijk op een heel aangename manier. Een zuiverend en hydraterend gevoel. 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed