Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh
Kiyoh
0
Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh

Baobab collections Hand & Body lotion Women

Baobab collections Hand & Body lotion Women
Productomschrijving
De geparfumeerde hand- en bodylotion Women kan in de badkamer worden geplaatst als een decoratief object.  Door het glas van de flacon, versierd met een gouden en roze zeefdruk die het symbool van vrouwelijkheid voorstelt, zien we de lichtroze galeniek van de gel die er zeer delicaat en aantrekkelijk uitziet in perfecte overeenstemming met de lich...

De geparfumeerde hand- en bodylotion Women kan in de badkamer worden geplaatst als een decoratief object.  Door het glas van de flacon, versierd met een gouden en roze zeefdruk die het symbool van vrouwelijkheid voorstelt, zien we de lichtroze galeniek van de gel die er zeer delicaat en aantrekkelijk uitziet in perfecte overeenstemming met de lichte textuur van de lotion die wordt aangebracht als een zachte en hydraterende sluier voor de huid.

Het parfum van de hand- en bodylotion Women is floraal en vrouwelijk. De uitgesproken toets van roos is een poederige roos die de galeniek het gevoel van extreme zachtheid en delicatesse geeft, een gevoel van omringd te zijn door geurige bloemblaadjes. De hartnoot is essence van magnolia, die de geur een florale explosie geeft. In de basisnoot wordt muskus toegevoegd, wat de extreme zachtheid en delicatesse van de lotion nog versterkt.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed