Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh
Kiyoh
0
Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh

Baobab collections Diffuser Bohomania Lazlo

Productomschrijving
Tijm-Wierook-Leder De kruidige frisheid van tijm en de warme noten van wierook en leder toveren de kamer om tot een weldadige cocon. Extra informatie De elegante flessen zijn afgewerkt met een tweekleurige dop van keramiek die door onze Portugese ambachtslieden met de hand werd geglazuurd. Het gesublimeerd grafisch design met groene patronen doet...

Tijm-Wierook-Leder De kruidige frisheid van tijm en de warme noten van wierook en leder toveren de kamer om tot een weldadige cocon.

Extra informatie

De elegante flessen zijn afgewerkt met een tweekleurige dop van keramiek die door onze Portugese ambachtslieden met de hand werd geglazuurd. Het gesublimeerd grafisch design met groene patronen doet het artisanaal glas schitteren in elk interieur. De diffuser verspreidt een subtiel parfum met frisse noten van tijm, gecombineerd met warme accenten van leder en wierook. 

Gebruik

Schik alle stokken in de verspreider en laat de verspreiding gebeuren. Draai de stokken om als u de intensiteit van de geurverspreiding wilt verhogen.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed