Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh
Kiyoh
0
Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh

Baobab collections Diffuser Maxi was Panya

Baobab collections Diffuser Maxi was Panya
Productomschrijving
De Panya-parfumdiffuser van 500ml is omhuld in een Afrikaans motief waarvan de grafische elementen verwijzen naar de oude etnische stoffen. Een houtachtig parfum van wierook, ceder en leder verspreidt zich in je interieur en neemt je mee naar de mysteries van een contrastrijk Afrika. De Baobab Maxi Wax Panya diffuser is elegant en stijlvol. Baobab...

De Panya-parfumdiffuser van 500ml is omhuld in een Afrikaans motief waarvan de grafische elementen verwijzen naar de oude etnische stoffen. Een houtachtig parfum van wierook, ceder en leder verspreidt zich in je interieur en neemt je mee naar de mysteries van een contrastrijk Afrika.

De Baobab Maxi Wax Panya diffuser is elegant en stijlvol. Baobab gebruikt ingrediënten van de hoogste kwaliteit en wordt met de hand gemaakt. De geurstokjes absorberen de natuurlijke ingrediënten en verspreiden een heerlijke houtachtige geur door ieder interieur. De diffuser is omhuld in een Afrikaans motief waarvan de grafische elementen verwijzen naar de oude etnische stoffen.  De Baobab Collection huisparfums zijn met hun heerlijke geuren en stijlvolle uitstraling eigenlijk onmisbaar in ieder interieur.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed