Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh
Kiyoh
0
Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh

Baobab collections Candle trio travel Manhattan-Paris-Mykonos

Productomschrijving
Een blauwe “Mykonos”-doos om in de zon van de Cycladen te blijven na het verblijf in New York en een gastronomische tussenstop in Parijs. Manhattan: De geur van cipres, lavendel en papyrus brengt je naar de hoek van Madison Avenue en 82nd Street, of de lentegeur van Central Park. Paris: De geur, een mix van lindebloesem, blauweregen en mimosa,...

Een blauwe “Mykonos”-doos om in de zon van de Cycladen te blijven na het verblijf in New York en een gastronomische tussenstop in Parijs.

Manhattan: De geur van cipres, lavendel en papyrus brengt je naar de hoek van Madison Avenue en 82nd Street, of de lentegeur van Central Park.
Paris: De geur, een mix van lindebloesem, blauweregen en mimosa, brengt je terug naar de romantiek van de stad.
Mykonos: Zijn parfum van basilicum, jasmijn en patchoeli doet je denken aan de geuren van een zonovergoten zomer.

Gebruik
Laat de kaars altijd branden totdat de oppervlakte volledig vloeibaar is geworden. Dit kan even duren, vooral bij het eerste gebruik. Wanneer de was volledig vloeibaar is, kunt u de kaars maximaal één uur laten branden. De laag vloeibare was mag nooit hoger zijn dan één centimeter. Overschrijd nooit de maximale brandtijd die vermeld wordt op het gebruikslabel en laat de kaars nooit volledig opbranden. Bewaar altijd een centimeter was op de bodem. Voor meer informatie over de veiligheidsvoorschriften kunt u terecht op de pagina De kunst van het branden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed