Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh
Kiyoh
0
Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh

Baobab collections Bohomania Lazlo

Productomschrijving
Tijm-Wierook-Leder De kruidige frisheid van tijm en de warme noten van wierook en leder toveren de kamer om tot een weldadige cocon. Extra informatie De levendige, groengrijze print van de Lazlo-geurkaars lijkt zo weggeplukt uit de jaren 70. De vlam danst heerlijk door het gesublimeerde glas en creëert een verfijnde en dynamische textuur, als ee...

Tijm-Wierook-Leder De kruidige frisheid van tijm en de warme noten van wierook en leder toveren de kamer om tot een weldadige cocon.

Extra informatie

De levendige, groengrijze print van de Lazlo-geurkaars lijkt zo weggeplukt uit de jaren 70. De vlam danst heerlijk door het gesublimeerde glas en creëert een verfijnde en dynamische textuur, als een stijlvolle lampenkap die ode brengt aan de retro chic.

Gebruik 

Laat de kaars altijd branden totdat de oppervlakte volledig vloeibaar is geworden. Dit kan even duren, vooral bij het eerste gebruik. Wanneer de was volledig vloeibaar is, kunt u de kaars maximaal één uur laten branden. De laag vloeibare was mag nooit hoger zijn dan één centimeter. Overschrijd nooit de maximale brandtijd die vermeld wordt op het gebruikslabel en laat de kaars nooit volledig opbranden. 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Baobab collections Bohomania Lazlo
Baobab collectionsBohomania Lazlo
Niet op voorraad
84,00