Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh
Kiyoh
0
Fashion & perfume boutique in Dokkum
Gratis verzending boven de 75 euro
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh

Baobab collections Bohomania Kilan

Productomschrijving
Wierook-Cederhout-Amber De verfijnde, houtachtige accenten van amber, wierook en ceder scheppen een sfeer van warmte en welzijn en nodigen uit tot meditatie.   Extra informatie  Het glanzend glas en de lumineuze sublimatiedruk laten de vlam van de Kilan-geurkaars heerlijk opflakkeren. Het elegant motief combineert de natuurlijke textuur van pe...

Wierook-Cederhout-Amber De verfijnde, houtachtige accenten van amber, wierook en ceder scheppen een sfeer van warmte en welzijn en nodigen uit tot meditatie.

 

Extra informatie 

Het glanzend glas en de lumineuze sublimatiedruk laten de vlam van de Kilan-geurkaars heerlijk opflakkeren. Het elegant motief combineert de natuurlijke textuur van perkament met een prachtige melange van blauwgrijs en zeegroen. 

Gebruik 

Laat de kaars altijd branden totdat de oppervlakte volledig vloeibaar is geworden. Dit kan even duren, vooral bij het eerste gebruik. Wanneer de was volledig vloeibaar is, kunt u de kaars maximaal één uur laten branden. De laag vloeibare was mag nooit hoger zijn dan één centimeter. Overschrijd nooit de maximale brandtijd die vermeld wordt op het gebruikslabel en laat de kaars nooit volledig opbranden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed