Fashion & perfume boutique in Dokkum
WhatsApp klantenservice & advies
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh
Kiyoh
0
Fashion & perfume boutique in Dokkum
WhatsApp klantenservice & advies
Klanten beoordelen ons met een 9.6 op Kiyoh

25 mei 2021

Let’s celebrate you & me

Waar gaan wij alle kleding verkopen? Gaan we dit echt doen? De kleding druppelt binnen. De dozen stapelen zich op in huize Kooyenga. Het is februari 2010 en er is nog geen locatie voor de droom die in dat jaar werkelijkheid zou worden.

Mei 2010 wordt de laatste hand gezet aan de verbouw, het interieur en de styling. De kleding van het zomerseizoen die dan allang staat te wachten kan eindelijk worden uitgepakt. De Zijl 3 hangt vol met jurkjes, tuniekjes en blouses. Jeans? Nee hoor, die durfden wij eerst niet aan ;-)

2021: Wij kunnen ons geen betere plek voorstellen waar onze droom werkelijkheid is geworden. Wij dromen niet ons leven, maar wij leven onze droom. De term dreamteam klopt als een bus, want werken met familie is het mooiste wat er is. Het bruist en borrelt iedere dag opnieuw van de creatieve ideeën, ludieke acties en de mooiste inspiratie in de boutique & de eboutique.

11 jaar verder.. Enorm gegroeid met de kleding, stijl, het aanbod. Sorella is niet meer het winkeltje van 11 jaar terug, maar een bijzonder mini warenhuis door & voor vrouwen.

De e-boutique is voor onze verjaardag compleet vernieuwd. Overzichtelijker, rustiger, sneller, maar vooral nog mooier gemaakt om jullie nog beter te kunnen helpen tijdens het shoppen. Klik op de roze button om de nieuwe eboutique te bewonderen!

Vrijdag 28 mei vanaf 13.00 bestaan wij 11 jaar en begint de start in de boutique van ons kleine feestje voor jullie. Op deze dag is iedereen jarig, want zonder jullie waren wij nooit gekomen waar wij nu staan. 

Heel veel liefs en hopelijk tot snel,

Familie Sorella

Reacties

  • Door Erica, 25 mei 2021

    Heel erg trots om hier onderdeel van mogen te zijn! On to the next 11 years!

    Erica Ulrika Marije

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden