Go to account settings

Shop op afspraak

Plan je shop afspraak hier 

Shop op afspraak
Het is tijd om er even uit. Wij helpen je graag in onze boutique met een nieuwe outfit. Want bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe garderobe. Toch? Wij staan voor je klaar. De koffie pruttelt weer en de boutique is klaar voor al jullie gezellige bezoekjes. Kom je bij ons langs? Plan je afspraak op jouw gewenste tijd. Zie je een tijd er niet meer tussen staan? Je mag ook altijd even bellen om te vragen of een tijd nog beschikbaar is. De Sorella familie is er klaar voor. En volgens mij jullie ook.. Tot snel?

Contact 06 31 555 114 of 0519 220024 

Fashion call
Wij kunnen je op afstand een goed advies geven bij het vinden van jouw favo outfit. Tijdens een Fashion call ga je de rekken digitaal bij langs en laten wij passende items zien voor bij je outfit. Of juist die ene mooie blouse die je er zelf niet uit zou zoeken. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. Vervolgens worden je items opgestuurd. Wil je het liever afhalen of moeten wij het aan de deur bezorgen? Ook dit is mogelijk! 

Sorella box
Sorella inspiratie @ home is the best you ever had. Aan de hand van goed contact wordt er een box samengesteld met je gewenste budget. Vooraf wordt er besproken wat je graag zou willen zien, welke style je graag draagt en voor welke gelegenheid je het wilt dragen. Heb je een absolute must? Dan kun je dit ook direct aangeven. Samen met deze wensen worden er unieke stijlen gecombineerd die jij thuis kunt passen. Is het niet helemaal naar wens? Dan is het mogelijk om items te ruilen en/of retouren.

 

Join the Sorella family

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen