Springspiration

Nog een paar uur en dan is het bijna de most fashionable time of the year.. En dat betekent véél nieuwe ontwikkelingen, uitdagingen en een boost van energie om te gaan knallen!

Vandaag vier jaar geleden is het begin geweest van een gloednieuw hoofdstuk of wellicht kunnen we beter zeggen een gloednieuw boek met een prachtig glanzende omslag, waarop een combinatie te zien is van het pittoreske Sirmione en de vier fashionliefhebbers.  Met veel ideeën en liefde, maar  heel weinig kennis, hebben wij de sprong in het diepe gemaakt. De zoektocht naar een geschikte locatie nog in volle gang, de kleurrijke collecties die al één voor één binnen  komen én met de einddatum van de start al in het achterhoofd is er zo nu en dan weleens een angstige blik voorbij gekomen. Komt het allemaal op tijd klaar? Pakken de keuzes goed uit? Een ding is al vanaf de eerste dag duidelijk. De winkel gaat door het leven met  de naam; Sorella.

Tot op de dag van vandaag kunnen wij tevreden terug kijken naar de afgelopen vier jaar. En eigenlijk zijn wij best een beetje trots op hoe ver Sorella al is gekomen, maar ook op hoe ver Sorella ons heeft gebracht. En ja, lieve klanten, dit hebben wij ook aan jullie te danken. Aan wie kunnen wij anders de Italiaanse Latte Macchiato kwijt? Wij zien onze klanten als de powervrouwen van hedendaags. Jullie stralen de kracht van Sorella uit! Met veel dank en trots willen wij dit nog voor lange tijd volhouden. Betrap ons op een kleine fashion verslaving.. maar het is zo’n geweldig vak.

Om onze kracht naar een hoger level te brengen zijn wij al lange tijd bezig met nieuwe innovaties. De springspiration heeft ons brein hard aan het werk weten te zetten voor de uitvoering hiervan. Één van de nieuwe onderdelen heb je net onder ogen gehad; de start van Sorella’s blog!

 

Sorella is booming, it’s growing!

(En nee, niet in de omvang. 😉 )

hartje

           Sorella