Life of the Sorella’s Blog 1

Wat leuk dat je er bent! Welkom in de wereld van de Sorella’ s. In deze blog(s) willen wij je meenemen in onze wereld.  De wereld van fashion, lifestyle en interieur.

Wie zijn de Sorella’s?  De Sorella’s zijn Myna (moeder), Erica, Willemijn en Marlotte. En sinds 1 Augustus hebben we een nieuw membertje in ons team. Ons 1e mannelijke member Jaxx. Met z’n vieren runnen wij onze winkel Sorella.

Zoals jullie weten naderen we het einde van het jaar. Deze laatste maanden zijn voor ons vaak hele drukke volgepropte fashion maanden. Wij proberen dan ook van iedere dag een feestje te maken! We zullen jullie een kijkje geven in de laatste maanden van dit jaar.

So let’s go! NOVEMBER! Deze maand staat in het teken van pepernoten, kerstballen, kerst etalage, inkoopdagen en events. We crossen deze maand door heel Nederland & België. We houden deze maand veel kerstballen in de lucht.

Als we een dag op inkoop gaan naar de fashion stad Antwerpen, is het vertrek s’morgens vroeg.  Dat betekent vroeg uit de veren! Laten wij nou net geen ochtendmensen zijn 😉 hahha! Vooral Erica die kun je s’morgens maar het beste met rust laten. Nadat we zijn aangekomen gaan we altijd eerst lunchen. Na het eten zijn we ready voor alle nieuwe collecties. Het is iedere keer weer een verrassing wat het merk/ agentschap te bieden heeft. We bezoeken zo’n dag ongeveer 3-a agentschappen/ merken. Welke merken we bezoeken houden we nog even geheim. Wie weet geven we jullie binnenkort wel wat ‘backstage’ beelden van ons inkoop avontuur.

In onze winkel is ook genoeg te doen. Alle activiteiten en evenementen die plaatsvinden in en rondom de winkel vragen om een andere aankleding. Op 18 november komt de (TV) goedheiligman een kijkje brengen in het mooie Dokkum. Ons mooie pand zullen we iets meer aankleden dan vorige jaren.

Van pepernoten gaan we naar kerstballen. Ieder jaar willen wij van de mooiste kerstetalages van Dokkum maken. Dit vergt ieder jaar weer veel bloed zweet en tranen. Ons thema van dit jaar hebben we nog niet bepaald. Hebben jullie ideeën?

Oh ja, voordat we het vergeten we hebben op 14 november nog een EVENT in onze winkel.  Een private geur experience georganiseerd in samenwerking met NOBILE 1942.

Zoals je hebt kunnen lezen, is er bij ons geen dag hetzelfde. We vliegen van hot naar her. Het is dan ook te veel om allemaal in deze blog te vertellen en te beschrijven.We zullen jullie de laatste maanden van 2017  wekelijks op de hoogte te houden van al onze activiteiten. Tot snel fashionlovers!

 

LOVE,
Sorella’ s