mucho gusto

Hé-llooooo Mucho Gusto

Ze zijn er weer en ook weer meeeeer dan welkom. Natuurlijk met heel veel kleur (echt heel mooi) maar ook in prachtige pastels, fijne franjes. Komen jullie ze snel weer bekijken? We hebben er een aantal op de kiek gezet, voor meer foto’s kun je altijd een berichtje sturen naar onze NewsFlash: App fashion ON […]

Mucho mucho mucho

thanks voor al die prachtige sjaals. Mucho Gusto is forever in Dokkum! Het rood kleurt prachtig bij de warme groene kleur. Let’s get cozy and warm met de musthave van nú!

Mucho Gusto

Elke collectie wordt mooier en mooier.. De nieuwe sjaals van Mucho Gusto geven je weer een bijzondere impressie en een warm gevoel voor het nieuwe seizoen. Subtiele details en unieke prints maken jouw sjaal, jouw stijl. Wacht niet te lang.. De eerste sjaals zijn alweer bij de collectie van #HappyCustomers toegevoegd.

Dare to sparkle

Jullie weten allemaal dat we bij Sorella graag zorgen voor sprankelende kleuren.. Zelfs in de donkerste dagen zien wij het liefst een outfit met een tintje kleur. Een perfect item om een outfit af te maken is daar MuchoGusto.. Na het zien van deze kleuren hoeven wij niet zoveel meer te vertellen, toch?

Mucho sorella gusto

Monique van Berkel is weer op reis geweest.. Mucho Gusto brengt ons een enorme coloursplash met de wonderlijke kleurcombinaties en prachtige stoffen. De inkoop is net achter de rug en over een paar weekjes ligt de nieuwe collectie in onze winkel in Dokkum.

Mucho Gusto

Het is Mucho Gusto weer gelukt een fantastische fall/winter 2015 collectie te presenteren. De eerste sjawls vliegen alweer de winkel uit, we worden heel erg blij van deze prachtige items. Het zijn de eye-catchers van je garderobe.

Dutch design

Monique van Berkel is de Nederlandse ontwerper van de Mucho Gusto sjaals. Zij is altijd opzoek naar de laatste trends in fashion. Haar inspiratie haalt ze uit vele reizen die zij maakt. Ze zorgt voor de beste materialen voor elke unieke sjaal, deze worden afgewerkt met prachtige combinaties met liefdevolle details . Elke unieke sjaal […]

New Mucho Gusto

Handmade in Nederland, de prachtige collectie van Mucho Gusto. Mooie details, bijzondere kleuren en stoffen. De nieuwe collectie van Mucho Gusto is een lust voor het oog en het perfecte item om je outfit compleet te maken.

Mucho Gusto & Sorella

De Mucho Gusto franjes scarf een echte mooie eye-cather van Nederlandse bodem. Prachtige kleuren, ontwerpen en stoffen.