Juvia

Walking in Dokkum city

Met je allerzachtste, fijnste broekie aan! Combineer de comfy broeken met je Cavallaro blazer en een mooie top om comfy, chique de straat op te gaan. Toch liever Juvia als chilloutfit? Combineer er dan een trui bij in dezelfde kleur en/of print. It’s always Juvia time.

Stormy thursday = juvia time

De week is al door midden, dus dat betekent dat de gedachtes nu al bij het weekend zitten. Ja toch? Hebben we gelijk? Wij hebben daarom weekend inspiratie voor jullie. Er zijn namelijk allemaal nieuwe relax outfitjes binnen van Juvia. Het linker outfitje is voor thuis op de bank.. Het rechter outfitje is lekker draagbaar […]

Relax in juvia

In januari gaan wij allemaal massaal bijkomen en relaxen na alle feestjes en alle gezelligheid. Wij relaxen in de nieuwe collectie van JUVIA, jullie toch ook? New relax pants van fijne stoffen. Come check it out!

Voetjes omhoog

She’s a stylist all over en weet zelfs hoe je fashionable voor de dag komt als je lekker gaat relaxen. Deze outfit van Juvia doe je aan en het liefst niet weer uit.. Er is zelfs alweer een nieuw pakje binnen.. Je komt nooit weer van de bank af met Juvia!

Loungen op z’n Juvia’s

Ons nieuwe merkje van dit seizoen is al geliefd bij veel Sorella girls.. Laten wij dan nu net met het goede nieuws de deur in huis vallen, een kleine tromgeroffel is op zijn plaats, maar de nieuwe collectie van JUVIA is weer binnen! Hoeraaa! Weer nieuwe fijne broekjes om stylish op je bank te kunnen […]

Weekend, een bakje thee én

je favoriete homewear aan! Ons nieuwe merk Juvia ligt in de winkel!