Closed

New season Closed Open

Stay blue is de nieuwe quote voor het nieuwe seizoen Closed. De fijne stretch jeans zijn alweer binnen, maar ook deze prachtige blauwe kleur. Een perfect match met de nieuwe bomber die heerlijk warm is voor deze maanden.. Stay tuned for more..

Bomb outfit with closed

New season, new items. Ook Closed druppelt langzaam bij ons binnen. De eerste slim fit jeans liggen alweer in de winkel, weeeer met die ideale stretch fit. We willen niet meer anders.. Maar ook deze bomber is binnen en kan al heel goed gedragen worden bij je cozy sweaters. Style tipje van Sorella.

Bestseller Jones Closed

De nieuwe bestseller van Closed voor dit seizoen is een feit! Can’t wait to get this brand new item! Een prachtige coat die niet mag ontbreken in je wardrobe voor SS16. Things we ♥

Closed & Sorella

Closed is al sinds jaar en dag nummer 1 in de beste jeans. Wat een pasvorm, wat een wassing, wat een heerlijke broek. Wie de Closed al ontdekt heeft bij Sorella wil nooit weer anders. Kom de Closed broek bij ons proberen en ervaar het zelf.

Bubble Pori Jacket by Closed

Het eerste winter item is nu al een groot succes. Fashionable ‘egg-shape’ bouclé jas van Closed met een cool getextureerd oppervlak. Deze lichtbeige jas heeft een borrowed-from-the-boys design voor een preppy feel. Ontworpen in een warm, comfy en uniek lussenbreisel voor een cool onregelmatig gestructureerd oppervlak. – Lichtbeige mêlee – Omgeslagen kraag – Verborgen knoopsluiting middenvoor – […]